IN 3 STAPPEN NAAR JOUW DROOMHUIS MET COMPLEET WOONADVIES

Met oog voor details en als doel ontzorgen gaan wij voor u aan de slag om uw droomhuis te realiseren. 

In de zoektocht naar uw nieuwe interieur heeft u misschien al een bepaald beeld welke interieurstijl goed bij uw wensen past en aan elke weisen het interieur moet voloen.

U heeft ongetwijfels al enkele mooie afbeeldingen verzameld en u heeft wellicht zelfs al een idee van de indeling? Maar het blijft toch lastig om het eindresultaat te visualiseren. Daarnaast komen er vervolgens allerlei verschillende vragen vanuit de aannemer waar u het antwoord schuldig op moet blijven…

Wij helpen u graag van A tot Z met het visueel maken van al jouw dromen! Dit doen wij doormiddel van drie fases:

IN 3 STAPPEN NAAR JOUW DROOMHUIS

FASE 1

Bij Fase 1 leggen we de basis voor het interieurontwerp. Tijdens onze eerste fysieke afspraak willen wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw wensen, de stijlen die u mooi vind en de praktische aspecten die voor u van belang zijn

Na de dit eerste gesprek verwerken wij de verschillende indelingen uit in een 2D plattegrond. Er is vaak namelijk veel meer mogelijk dan u van te voren wellicht zou denken! Door het zien van deze verschillende opties kunt u beter een voorstelling maken welke indeling e.d. het beste inspeelt op de wensen die u en uw gezin hebben.

Als de definitieve indeling vaststaat gaan we aan de slag met het lichtplan: waar komen de spots, hoeveel hanglampen zijn er nodig, waar is er plek voor een wandlamp, etc. Mensen onderschatten soms hoe belangrijk een goed lichtplant is, de verlichting speelt een grote factor in de uiteindelijk sfeer, look and feel van de ruimte. Dit werken wij compleet voor u uit. Op die manier is al het uitzoekwerk al gedaan en weet u zeker dat uw interieur echt in de spotlights komt te staan

Aan het eind van fase 1 heeft u:

• 2D indeling inclusief bouwkundige maatvoering en maatvoering
van de meubels
• Moodboard met sfeerbeelden
• Lichtplan inclusief maatvoering 
• Offerte voor alle functionele armaturen
• DE basis voor de rest van het interieurontwerp

Fase 1 van een compleet woonadvies

FASE 2

Als we de indeling met elkaar hebben vastgesteld, gaan we door met het bepalen van de interieurstijl. Voor elk meubel en item bepalen we tijdens een intensieve sparringsessie de juiste kleuren, structuren & materialen: de stof van de bank, het behang voor op de wanden, het materiaal van het aanrecht, we stellen het compleet samen! Door het zien en voelen van echte stalen krijg je steeds meer een gevoel bij jouw toekomstige woning. Het materialenplan wordt specifiek door echte nummers en codes.

Optie voor 3D tekening 
Heeft u voor de optie gekozen om een 3D tekening te laten ontwikkelen om een perfect beeld te krijgen van uw te realiseren woning/ruimte. Al uw wensen en eisen komen samen in de 3D tekening. Hiermee krijgt u een unieke inkijk in uw (toekomstige) woning nog voordat de eerste steen/vloer is gelegd!

Door deze tekening gaat u het geheel voor je zien en ervaart u wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. In de 3D tekening zitten ook maatwerkitems. Zo wordt elke ruimte uniek en helemaal passend bij u! Met maatwerk zijn de opties eindeloos en kan het item naadloos aansluiten bij de rest van het interieur. 

Misschien vindt u het leuk om zelf langs showrooms van meubelzaken te gaan, maar wilt u hier niet al uw vrije tijd aan besteden om vervolgens alsnog te twijfelen over wat u nou moet kiezen. Door een concreet meubelplan is al het uitzoekwerk al gedaan en weet u precies wat er aangeschaft moet worden en waar u dit kunt doen. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met uw budget. Dankzij ons grote netwerk aan verschillende maatwerk leveranciers kunnen wij eenvoudig extra stalen aanvragen en ook prijsvergelijkende offertes opvragen. 

Aan het eind van fase 2 heb jij:

• Een concreet plan voor alle toe te passen kleuren en materialen
• Advies voor vloer- en raambekleding
• Een 3D tekening
• Ontwerp van diverse maatwerkitems
• Een meubelplan en armaturenplan
• Persoonlijke tips voor verkoopadressen
• Offertes van alle items die ik voor jullie kan inkopen (mét korting)

Fase 2 van een compleet woonadvies

FASE 3

Het gehele plan voor uw toekomstige interieur is nu klaar. Dankzij het digitale en fysieke naslagwerk van fase 1 en 2 weet u precies wat er nu besteld moet worden. Maar misschien heeft u helemaal geen tijd of zin om het plan zelf tot uitvoering te brengen en vindt  u het fijn dat wij het plan voor u realiseren.

Wij hebben gepasioneerde vakmensen die klaar staan om uw interieur werkelijkheid te laten worden. Van schilderen en stucen tot gordijnen en meubels wij kunnen het volledige traject bij u uit handen nemen en dit voor u realiseren.

Fase 3 is een goede aanvulling voor u als u:
• Extra offertes wilt ontvangen van verschillende winkels en partijen
• Geen tijd hebt om alle meubels in te kopen 
• Liever niet zelf de planning regelt
• Helemaal de touwtjes uit handen durft te geven en ons uw droomwoning laat realiseren

Fase 3 van een compleet woonadvies

Home Interieurontwerp Stappenplan