Projecten waar we trots op zijn

Hier vindt u enkele van onze projecten die wij van begin tot eind hebben mogen begeleiden, ontwerpen en uitvoeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten van InterieurStyle studio. Zo kunt u een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wilt u alle mogelijkheden van ons een keer met ons doornemen en wenst u daarvoor een afspraak te maken? Neem dan vooral even contact met ons op via: Tel: 035-7513098, Email: Info@interieurstyle.nl

Lees verder Modern en stijlvol design – Villa Gelderland

Voor een van onze klanten in Gelderland kregen wij het verzoek om met een modern maar toch tijdloos design te komen, zie hier het resultaat van ons design en de realisatie daarvan!

Lees verder

Lees verder Project Business lounge - FC Volendam

Voor de Business Lounge van het FC Volendam stadion hebben wij van plan tot realisatie mogen leveren. Het eind resultaat heeft een oogstrelende combinatie van kleuren en meubels opgeleverd

Lees verder

Lees verder Luxe design van villa in Het Gooi

Wij zijn trots om ons meest recente interieurproject in Het Gooi te kunnen delen, waarbij wij maatwerk meubelen en interieuradvies hebben geleverd.

Lees verder

Lees verder Interieur en styling - Laren

Bij een klant in Laren hebben wij de meubels en styling mogen verzorgen. Alle meubels uiteraard volledig op maat afgestemd op de wensen van onze klant.

Lees verder

Lees verder Luxe kantoorinrichting – Kantoor Flevoland

Wij kregen het verzoek een sfeervolle en stijlvolle kantoorruimte te ontwerpen. Na akkoord op het plan hebben wij dit ook mogen realiseren.

Lees verder

Lees verder Modern interieur design - villa Huizen

Voor een van onze klanten in Huizen kregen wij het verzoek om met een modern design te komen met organische vormen, zie hier het resultaat van ons design en de realisatie daarvan!

Lees verder

Lees verder Project Design meubelen - Villa Utrecht

Voor een van onze klanten in de provincie Utrecht hebben wij met onze design meubelen alweer een wooninrichting project mogen opleveren volledig op maat geproduceerd.

Lees verder

Lees verder Design van prachtige woning in Het Gooi

We willen graag ons nieuwste interieurproject delen, waarbij we maatwerk meubelen en interieuradvies hebben geleverd voor een prachtige woning aan de kust. Voor dit project kregen we de kans om vanaf de basis een interieur te ontwerpen en in te richten.

Lees verder

Lees verder Inrichting en styling van Tuinhuis, Noord-Brabant

Voor klanten van ons hebben wij een schitterende inrichting en styling van het Tuinhuis mogen realiseren

Lees verder

Lees verder Interieur advies, Zuid Holland inrichting villa Ridderkerk

Met veel trots presenteren wij u een recente styling opdracht die wij hebben mogen uitvoeren in Ridderkerk.

Lees verder

Home Projecten