Onze verschillende Interieurstijlen

De stylisten van InterieurStyle zijn niet voor één gat (of 1 stijl) te vangen wij zijn thuis in alle verschillende meubelstijlen en kunnen u dus binnen elke gewenste stijl voorzien van advies!

Hieronder vind u een selectie van de verschillende stijlen waar wij vaak mee werken. Maar wij werken eigenlijk bijna met elke woonstijl. Ziet u uw gewenste stijl er niet tussen staan? Neem dan vooral even contact met ons op want ook binnen uw stijl kunnen wij u adviseren en ontzorgen 

Neem contact met ons op 

Interieurstijlen

Interieurstijl: HOTEL CHIQUE 

De Hotel Chique stijl is een stijl waar tegenwoordig veel vraag naar is. Deze luxueuze stijl bied veel warme en ademt een luxe uitstraling. Iets wat veel mensen toch zoeken binnen hun inrichting tegenwoordig

De stijl kenmerkt zich door met luxe meubelstoffen als velours te werken. Daarnaast zit het bij deze stijl echt in de details die het uiteindelijk maken. Denk hierbij aan de modelkeuze voor uw meubels maar zelfs de uiteindelijke accessoires die u kiest kunnen het verschil maken.

De stijl word HOTEL CHIQUE genoemd omdat het een stijl is die in veel (Wat luxere) hotels terug te vinden is. Het gaat hier om een combinatie van elegantie maar dan wel met echte blikvangers. Wij hebben jarenlange ervaring in de Hotel Chique woonstijl en kunnen u dus voorzien van alle gewenste informatie, kleurstellingen, structuren en meubelstukken. 

Stijl: Hotel Chique

Woonstijl: INDUSTRIËLE STIJL 

De industriële stijl die kenmerkt zich door de rauwe look and feel. Met veel harde accenten die daar ook echt weer de kracht op leggen. Er word binnen deze stijl veel gebruikt gemaakt van harde materialen zoals grove stenen en gepoedercoatstalen frames.

Maar vergist u zich niet omdat er gebruik word gemaakt van harde structuren en soms wat donkeredere kleuren, de industriele stijl die straalt warmte en gezeligheid uit. Juist door de basic texturen en kleuren komt de warme sfeer eigenlijk uit zichzelf bovendruiven.

Daarnaast is het een Interieurstijl die overigens ook veel praktische voordelen met zich meebrengt. Zo word er veel gewerkt met lederen stoffen en structuren die gemakkelijk te reiningen zijn. 

Benieuwd naar een Interieuradvies op maat binnen de industriële stijl? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op  Maak een afspraak

Woonstijl: INDUSTRIËLE STIJL

LANDELIJKE STIJL voor woninginrichting 

De landelijke stijl is een interieurstijl die werkelijkwaar warmte ademt. De gezelligheid komt je meteen tegemoet zodra je een ruimte binnenkomt wandelen die ingericht is in de Landelijke stijl.

De Landelijke stijl kenmerkt zich door de Natuurlijke stoffen (Zoals Linnen-katoen) en de rustige kleuren. Er word veel gewerkt met Natural, Offwhite of sand tinten binnen deze woninginrichting. Daarnaast zijn veel meubels voorzien van losse hoezen wat het net allemaal wat gezelliger en minder strak maakt.

Daarnaast word er binnen een Landelijke interieur ook veel met gecapitonneerde meubelstukken gewerkt. Bijv. een gecapitonneerde oorfauteuil of hocker. De capitons geven dan weer net even het karakter aan het totaalplaatje.

Ook in de Landelijke stijl voelen de Stylisten van InterieurStyle zich helemaal thuis. Wij hebben al vele woningen in deze stijl mogen voorzien van schitterende interieurvoorstellen en de bijhorende meubelstukken. Benieuwd naar een interieurplan in de Landelijken stijl? Neem dan vooral even contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een afspraak in onze InterieurStyle Studio

 

LANDELIJKE STIJL voor woninginrichting

Home Interieurontwerp Stijlen