Bezoek onze schitterende showroom

Uiteraard hebben wij een schitterende showroom waarin wij het uw interieurplan helemaal met uit kunnen werken. Wij hebben een Interieurstudio waarin alle punten op uw gemak met u doorgenomen kunnen worden onder het genot van een kop koffie of Capucinno.

Daarnaast zijn in onze showroom ook de een groot gedeelte te zien van alle meubels die wij u kunnen aanbieden. Op deze manier kunnen wij meteen meubelstukken specifiek met u uitwerken zodat deze naadloos in uw interieurplan meegenomen kunnen worden. Zo krijgt u niet alleen een goed beeld van hoe uw woning er straks uit gaat zien maar kunt u het comfort van een hele hoop meubels ook direct ervaren.

Wij adviseren u altijd om hiervoor een afspraak te maken (Zeker als u voor interieuradvies komt). Dan weet u zeker dat 1 van onze adviseurs alle tijd voor u heeft om het met u uit te werken. 

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Dat kan gemakkelijk per telefoon (035-7513098), per mail (Info@bankstyle.nl) of via Whatsapp (06-17026097)

 

Neem een kijkje in Onze showroom

Wilt u al online een blik nemen in onze schitterende studio? Dat kan gemakkelijk via de online tour van onze showroom hieronder. (De aanbouw van onze nieuwe Interieurstudio is hier momenteel helaas nog niet zichtbaar op)

Een bezoek inplannen bij onze showroom?

Wilt u een bezoek inplannen bij onze showroom? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Dit kunt u gemakkelijk doen via het onderstaande contactformulier. Heeft u een vraag? Dan staan wij u uiteraard ook graag te woord!
 

Home Over ons Onze showroom