Interieur advies, Zuid Holland inrichting villa Ridderkerk

Interieur styling en inriching huis Ridderkerk

Bij deze opdracht hebben wij de volledige styling verzorgd, van begin tot eind. Onze klant had een aantal wensen en ideeën, maar wist niet hoe zij deze het beste kon omzetten in een mooi en stijlvol interieur. Gelukkig konden wij haar daarbij helpen!

Maatwerk bank
Bij deze opdracht hebben wij onder andere een prachtige bank op maat gemaakt. Deze bank is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens erg comfortabel. De klant is er dan ook ontzettend blij mee en kan heerlijk ontspannen op haar nieuwe bank.

Cinewall en kast voor Thuisbioscoop op maat
Daarnaast hebben wij ook een kast op maat gemaakt, die perfect past bij de rest van het interieur. Door te kiezen voor een maatwerk kast, kon de klant haar spullen op een mooie en handige manier opbergen. Dit zorgt voor veel rust en ruimte in huis.

Luxe eetkamerset
Tot slot hebben wij ook gezorgd voor een comfortabele eetkamerset. De klant wilde graag een set waar zij samen met haar gezin gezellig aan kon eten, maar die ook nog eens mooi zou staan in haar nieuwe interieur. Wij hebben deze wens weten te realiseren door te kiezen voor een mooie eettafel met bijpassende stoelen.


Al met al zijn wij ontzettend trots op het resultaat van deze styling opdracht in Ridderkerk. Wij hebben er alles aan gedaan om de wensen van onze klant te vertalen naar een mooi en stijlvol interieur. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Home Projecten Interieur advies, Zuid Holland inrichting villa Ridderkerk